Aanbod

Bestwijzer heeft de producten en diensten waarover u informatie en advies kunt krijgen verdeeld in zes thema's: 

Deze thema's vindt u ook terug in onze informatiemarkt. Zo kunt u hier doelgericht zoeken naar informatie. Onze baliemedewerkers helpen u graag met het zoeken naar informatie of adviseren wie uw vraag het beste kan beantwoorden.

Hulp nodig?

Heeft u een gesprek met een zorginstantie of de gemeente? Dan is het goed om samen met iemand naar het gesprek te komen. Iemand die u vertrouwt en uw situatie goed kent. Bijvoorbeeld een familielid, vriend of mantelzorger.

Onafhankelijke cliëntondersteuner

U kunt kosteloos gebruik maken van een onafhankelijke cliëntondersteuner, die u helpt om de hulpvraag duidelijker te krijgen, keuzes te maken en de juiste hulp te organiseren. In Best zijn er twee vrijwillige cliëntondersteuners met wie u rechtstreeks contact kunt opnemen: 
Annelies Berende telefoon: 06 - 36 51 41 18 of per e-mail
Ben de Klerk telefoon: 06-26973203 of per e-mail

Cliëntondersteuning van MEE

U kunt ook gebruikmaken van cliëntondersteuning van MEE Zuidoost Brabant. Deze cliëntondersteuning bestaat uit informatie, advies en kortdurende ondersteuning op alle leefgebieden. MEE Zuidoost Brabant vindt u ook in Bestwijzer.

PleinBest

U kunt ook in Bestwijzer terecht met vragen over www.pleinbest.nl, de website met vraag en aanbod van hulp bij u in de buurt.

Steffie helpt je verder!

Vindt u het soms moeilijk om informatie goed te begrijpen? Op de website www.steffie.nl worden moeilijke dingen op een makkelijke manier uitgelegd. Bijvoorbeeld wonen, DigiD, de OV-chipkaart en een bezoek aan de huisarts. Zo wordt de wereld weer iets eenvoudiger!

Sluit het menu