Organisaties in Bestwijzer

Let op!Het goede antwoord vinden op uw vraag. Dáár draait het om bij Bestwijzer. Daarom werken in Bestwijzer verschillende organisaties samen.

We geven een overzicht van de organisaties in Bestwijzer. Niet alle organisaties zijn altijd aanwezig. U kunt in het overzicht ook zien wanneer de verschillende organisaties in Bestwijzer aanwezig zijn. Wilt u zeker weten dat u iemand van een bepaalde organisatie kunt spreken? Maak dan een afspraak. Bij iedere organisatie staat ook de website vermeld, daarop vindt u de contactinformatie en overige informatie.

Ondersteuningsteam

Het Ondersteuningsteam Bestwijzer is een samenwerking van de gemeente en zorg- en welzijnsorganisaties. Het team bestaat uit verschillende deskundigen. Bijvoorbeeld op het gebied van jeugdhulp, leven met een beperking, psychische klachten, zinvolle dagbesteding of passend werk vinden.

De medewerker van het Ondersteuningsteam gaat samen met u op zoek naar de oplossing voor uw vraag of probleem. U krijgt persoonlijk advies, passend bij uw vraag en uw situatie. Hierbij wordt ook gekeken naar wat u zelf kunt doen om de situatie te verbeteren. Als het nodig is, wordt er extra hulp ingezet. Het ondersteuningsteam regelt hiervoor de toewijzing van de gemeente.

Samen gaan 

Er staat de komende jaren veel te gebeuren rondom de gezamenlijke huisvesting van Bestwijzer en de gemeente.
Op deze pagina (Deze link gaat naar een externe website) houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Sluit het menu