Workshops Positief Gezond bij Bestwijzer

Vrijdag 17 maart 2023

Blijft u hangen in mentale vermoeidheid? Bent u op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wilt u hier zelf mee aan de slag, om u prettiger en gezonder te voelen? Meld u dan aan voor de gratis workshops Positief Gezond bij Bestwijzer.

6 verschillende workshops van elk 2 uur
Vanaf 3 april zijn er op de maandagmiddag bij Bestwijzer zes verschillende workshops Positief gezond. Elke workshop vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur. Ga aan de slag met uw welzijn met de workshops Dagelijks functioneren, Kwaliteit van leven, Lichaamsfuncties, Meedoen, Mentaal welbevinden en/of Zingeving.

Aanmelden
Wilt u meedoen met één of meerdere workshops? Ga voor meer informatie, de data en aanmelden naar www.dsp-zorg.nl/cursussen. Heeft u hulp nodig bij het inschrijven? Kom dan met uw identiteitsbewijs met BSN naar het inloopspreekuur van LevBest van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 in Bestwijzer (Zonnewende 173).

Samen verder
De workshops worden gegeven door trainer Wilma Hartman, namens PoZoB, samen met LEVgroep, Lumens, OefentherapieCesar en GGzE. Dit is een initiatief van Samen Verder, het regionale samenwerkingsverband mentale gezondheid.

Sluit het menu