Bestwijzer blijft open

Donderdag 1 oktober 2020

Bestwijzer blijft open voor klanten, maar wel met een aangepaste dienstverlening. We werken zoveel mogelijk online. U kunt wel binnenlopen met vragen. Als u op dat moment niet geholpen kunt worden, noteren wij uw gegevens en geven wij deze door aan de juiste organisatie of medewerker.

Heeft u klachten die kunnen wijzen op coronabesmetting, zoals verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen we u uit zorg voor onze medewerkers en anderen om uw bezoek uit te stellen en niet naar Bestwijzer te komen. Dat geldt ook als een van uw huisgenoten benauwd is of koorts heeft.

Vragen en informatie over corona

Dit artikel is gebaseerd op de situatie op 1 oktober. Kijk voor de laatste stand van zaken op de website van de gemeente

Voor alle vragen over corona en actueel nieuws over corona: ga naar de website van de Rijksoverheid. Of neem contact op met het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur).

Sluit het menu