Is een coronatoegangsbewijs nodig in Bestwijzer of het gemeentehuis?

Vrijdag 24 september 2021

Per 25 september geldt dat u een coronatoegangsbewijs nodig hebt als u horeca bezoekt, naar een evenement gaat of de bioscoop bezoekt. U hoeft dan geen 1,5 meter afstand te houden.
Als u naar Bestwijzer of het gemeentehuis komt voor een afspraak of het regelen van een document, dan heeft u geen coronatoegangsbewijs nodig. Bent u uitgenodigd voor een receptie of jubileum in het gemeentehuis of Bestwijzer? Dan is er wel een coronatoegangsbewijs nodig.

Coronatoegangsbewijs

Een coronatoegangsbewijs is een QR-code (digitaal of op papier) van uw vaccinaties, negatieve PCR-test of herstelbewijs. Let op: het gele boekje is geen geldig toegangsbewijs. Alle informatie over het coronavirus en maatregelen vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.

Mondkapjes

Vanaf 6 november zijn mondkapjes opnieuw verplicht in de publieke ruimtes van Bestwijzer.

Sluit het menu