Sporthal Naestenbest wordt vaccinatielocatie

Donderdag 11 februari 2021

Een gedeelte van sporthal Naestenbest wordt ingericht als vaccinatielocatie tegen het coronavirus. De bedoeling is omstreeks 15 februari de eerste prikken te gaan zetten. Er komen een aantal priklijnen. Ook wordt een wachtruimte ingericht. Na het plaatsen van de prik is er een wachttijd van 15 minuten in verband met eventuele reacties. Inwoners uit Best en omstreken kunnen terecht bij deze vaccinatielocatie. Zij ontvangen van het RIVM een uitnodiging voor vaccinatie.

Waarom in sporthal Naestenbest?

De gemeente draagt, waar mogelijk, bij aan de verbetering van de situatie rondom de huidige pandemie. Sporthal Naestenbest is een locatie die prima ingezet kan worden voor het vaccineren van onze inwoners. De ligging, sanitaire voorzieningen en parkeergelegenheid voldoen aan de gestelde eisen. Wanneer het weer toegestaan is om binnen te sporten, kan het gebruik van de sporthal iets betekenen voor de sportverenigingen die sporten in de hal. De gemeente gaat hierover in gesprek met de verenigingen.

Routebeschrijving

In verband met werkzaamheden aan de weg is de sporthal alleen via de achterzijde te bereiken. Lees de routebeschrijving (DOCX, 754.1 kB) om bij de sporthal te komen.

Vragen over het vaccineren

Zodra mensen aan de beurt zijn voor een vaccinatie ontvangen zij een uitnodiging met daarin de benodigde informatie. U hoeft dus niet zelf te bellen met de vraag wanneer u aan de beurt bent.

Heeft u andere vragen? Kijk dan op onderstaande sites of bel met 0800-1351

www.coronavaccinatie.nl
www.rivm.nl/covid19
www.ggdbzo.nl
www.gemeentebest.nl/coronavirus

Sluit het menu