Dienstverlening Taxbus feestdagen

Dinsdag 8 december 2020

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de nieuwjaarsnacht vervoeren we alleen rolstoelgebonden klanten. We adviseren reizigers de ritten tijdens de feestdagen tijdig aan te melden.

Reserveren Taxbusritten kerstdagen

Ook tijdens de drukke kerstdagen bieden wij u natuurlijk het best mogelijke vervoer. Wij adviseren u daarom om op tijd uw ritten voor de kerstdagen te reserveren. De vervoerders kunnen dan het beste inspelen op uw vervoervraag en alvast een passende ritplanning maken. Reserveert u vóór dinsdag 22 december 2020, 16.00 uur, dan boeken wij uw rit in op het gewenste tijdstip. Reserveert u later, dan is de kans groter dat uw rit niet geheel volgens uw wens gepland kan worden.

Dienstverlening jaarwisseling

Net zoals in het openbaar vervoer stopt het Taxbusvervoer op oudejaarsavond eerder dan normaal. De laatste Taxbusritten op 31 december 2020 rijden om 21.30 uur.

Voor rolstoelgebonden klanten maken we een uitzondering, omdat zij doorgaans geen alternatieve mogelijkheden hebben om vervoer te regelen. Op verzoek vervoeren wij hen ook tijdens de nieuwjaarsnacht. Voor rolstoelritten tijdens de nieuwjaarsnacht gelden de volgende voorwaarden:

  • De rit kan geboekt worden t/m maandag 28 december 2020, 16:00 uur via de reserveringslijn van Taxbus (0800-0234 795).
  • De ophaaltijden liggen tussen 0.30 en 1.30 uur. Vanwege de beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat klanten niet helemaal op het gewenste tijdstip worden vervoerd.
  • In de nieuwjaarsnacht kan per pashouder maximaal 1 sociaal of medisch begeleider meereizen.

Vaste ritten op feestdagen

Vaste ritten die op een officiële nationale feestdag vallen, verwijderen we uit de planning. Klanten die hun vaste rit ook op 1e  of 2e kerstdag of op Nieuwjaarsdag willen maken, dienen dit apart en tijdig door te geven.

Sluit het menu