Aandacht voor elkaar

Maandag 19 oktober 2020

De coronacrisis raakt ons allemaal. We kunnen niet meer gewoon werken, niet zomaar afspreken met familie en vrienden, winkelen, sporten of uitgaan. We hebben op een andere manier contact en dat is voor veel mensen moeilijk. Help elkaar in deze tijd en heb geduld met anderen. Want we hebben elkaar nodig om dit vol te houden. Doe mee met #aandachtvoorelkaar en kijk wat u in uw omgeving voor anderen kunt betekenen.

Doe mee met de actie

Steun ondernemers, ouderen of juist de jongeren in uw buurt. Steun elkaar. #aandachtvoorelkaar is een nieuwe, landelijke actie die u helpt en inspireert iets voor een ander te doen. Een kaartje, mailtje, even een praatje, of een boodschap doen. Heeft u ook een goed idee voor #aandachtvoorelkaar? Of wilt u meedoen met een actie in uw buurt of uw verhaal delen om anderen te steunen? Ga naar www.aandachtvoorelkaar.nl en doe mee! 

Sluit het menu