Veilig en verantwoord reizen met Taxbus

Dinsdag 22 september 2020

Afgelopen maanden lag veel vervoer stil vanwege het coronavirus en de maatregelen die hiervoor werden genomen. Sinds 1 juli zijn deze maatregelen versoepeld en kan er weer met een gerust hart worden gereisd. Het is wel belangrijk dat u als u reist met Taxbus met enkele zaken rekening houdt. 

Veilig en verantwoord reizen

Als u geen Corona gerelateerde klachten heeft, dan mag u gewoon met de Taxbus reizen. Net zoals andere medereizigers bent u verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen in de taxi. De chauffeur heeft ook een mondkapje op. Onze vervoerders (Connexxion, Alptax Taxiservice en Taxi van der Wijst) doen er alles aan om uw rit zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Doordat u en de chauffeur met bovenstaande rekening houden, is het reizen met Taxbus veilig en verantwoord.

Reserveren en betalen

Wilt u weer een bezoek brengen aan familie, vrienden, een winkel of bijvoorbeeld de kapper? Boek dan uw rit via 0800 0234 795 of online via: www.taxbus.nl. U kunt een app downloaden op uw mobiele telefoon om uw rit te boeken. Deze vindt u in de Google Play store (Android) of App store (Apple) door te zoeken naar: Munckhof Regiotaxi.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze app? Bel dan met 0800 0231 820.

Betaalt u contant? Dit kan alleen gepast. U kunt uw ritbijdrage ook betalen via automatische incasso. Dit kunt u aanvragen via het mobiliteitscentrum (Munckhof). De medewerkers van het mobiliteitscentrum staan u graag te woord en zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0800 0231 820.

Scootmobiel

Uw scootmobiel kan weer mee met de Taxbus. Ook met andere hulpmiddelen of indicaties houdt de vervoerder rekening bij zijn planning.

Sluit het menu