Woonbedrijf gaat per 1 oktober over naar Wooniezie

Donderdag 3 september 2020

Vanaf 1 oktober 2020 biedt Woonbedrijf de vrijgekomen sociale huurwoningen te huur aan via www.wooniezie.nl. Op deze website bieden de meeste woningcorporaties in de regio hun woningen te huur aan.

Wooniezie heeft veel voordelen voor woningzoekenden. Het is als systeem veel gebruikersvriendelijker dan het oude systeem. Daarnaast hebben woningzoekenden met 1 inschrijving toegang tot (sociale) huurwoningen van alle aangesloten corporaties in de regio.

Bent u bij Woonbedrijf ingeschreven als woningzoekende?

Dan krijgt u eind augustus / begin september een e-mail met de vraag of de inschrijfgegevens meegenomen mogen worden naar Wooniezie. In de week van 1 oktober krijgt u een e-mail om uw inschrijving in Wooniezie te activeren.

Staat u ingeschreven bij Woonbedrijf en bij Wooniezie?

Dan geldt automatisch de langste inschrijftijd.
Alle woningzoekenden die al ingeschreven staan bij Wooniezie kunnen vanaf 1 oktober ook direct met hun inschrijving reageren op woningen van Woonbedrijf. Woningzoekenden van Woonbedrijf die hun inschrijving  vanaf 1 oktober activeren op Wooniezie kunnen ook reageren op alle woningen binnen Wooniezie.

Aangesloten woningcorporaties

Vanaf 1 oktober 2020 zijn de volgende (regionale) woningcorporaties aangesloten bij Wooniezie: Bergopwaarts (Helmond), Compaen, Goed wonen Gemert, Helpt Elkander, `Thuis, Trudo, Volksbelang, woCom, Woonbedrijf, Wooninc en Woonpartners. Daarnaast maken ook de verhuurders Mooiland, JorisZorg, Savant, Woonzorg Nederland en Vestia Noord-Nederland gebruik van Wooniezie.

Meer informatie?

Ga naar de website van Woonbedrijf als u meer informatie wilt over de overgang naar Wooniezie.

Bron: www.woonbedrijf.com

Sluit het menu