Opgroeien en opvoeden

Groter groeien gaat vaak niet helemaal vanzelf. Het is belangrijk dat de ontwikkeling van elk kind goed gevolgd wordt, zodat een kind als het nodig is snel de juiste ondersteuning krijgt. Daarnaast heeft elke opvoeder wel eens vragen over de opvoeding van zijn of haar kind. Deskundig advies is een waardevolle ondersteuning bij de ontwikkeling en opvoeding van elk kind. Of het nu om kleine vragen of grote problemen gaat: het is goed om te weten dat u er niet alleen voor staat! Bij Bestwijzer groeien we met elk kind mee door ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling en opvoeding van kinderen van 4 t/m 18 jaar. Zo kunt op één adres terecht voor de schoolarts, een uitgebreid aanbod aan jeugd- en jongerenwerk of begeleiding bij de opvoeding. Dat is een hele zorg minder!

Voorbeelden van producten en diensten waarover u bij Bestwijzer informatie en advies kunt krijgen:
Ambulant jongerenwerk, licht pedagogische hulpverlening, begeleid wonen voor jongeren, vrijetijdsvoorzieningen voor jongeren.

Vragen over opvoeden en opgroeien?

Bezoek eens de website opvoeden.nl. Deze site is speciaal bedoeld voor ouders en opvoeders en staat vol met betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien. U kunt hier ook online een vraag stellen.

In deze Coronavirustijd kan het soms lastig zijn voor gescheiden ouders om samen te werken in de opvoeding van de kinderen. Villa Pinedo kunt u daarbij helpen. Zij bieden de training nu de komende weken gratis aan. Meer informatie vindt u hier.