Hulp gevraagd bij inrichting opvanglocatie Oekraïners

Vrijdag 27 januari 2023

Op dit moment maken wij de voormalige Wilhelminaschool aan de Koningin Emmalaan gebruiksklaar voor de opvang van Oekraïners. In de week van 13 t/m 17 februari zoeken wij nog een aantal vrijwilligers voor het in elkaar zetten van meubels.

Handig en beschikbaar?

Ben je handig en wil je graag een handje helpen? Laat ons dan via oekraine@gembest.nl weten welke middagen en/of avonden jij in de week van 13 t/m 17 februari beschikbaar bent. De meubels op de locatie komen als bouwpakketten aan en moeten binnen een week allemaal in elkaar gezet worden. Als niet alle meubels op tijd binnen zijn, dan hebben we ook vrijwilligers nodig in de week van 20 februari. Wil je in de mail erbij zetten of je dan eventueel ook nog beschikbaar bent op een middag of avond? Samen komen we verder!

Openingsdatum nieuwe opvanglocatie

Als de verbouwing voorspoedig verloopt dan nodigen wij eind februari de omwonenden uit voor een bezoek aan de voormalige Wilhelminaschool. Rondom deze periode verwachten wij ook de eerste Oekraïners.

Meer informatie

Op www.gemeentebest.nl/oekraine lees je alles over de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Sluit het menu