De LEVBest bus blijft!

Maandag 17 augustus 2020

Het is augustus 2020  en veel mensen maken zich zorgen om de corona situatie. Het was en is een tijd van stress, zorgen en eenzaamheid. Mensen komen thuis te zitten met vragen en weten niet waar ze terecht kunnen. Als mensen om hulp vragen duurt het oppakken lang vanwege het niet mogelijke face-to-face contact.

Ook nu zijn er nog steeds mensen die vanwege angst of ziekte in quarantaine zitten. Medewerkers van LEVBest doen samen met alle andere (zorg)organisaties hun best om mensen toch te ondersteunen bij de vragen die ze hebben. Dit hebben we gedaan door het inzetten van de LEVBest bus. We gingen de wijk in om de vragen op te halen en mensen hun verhaal te laten doen. In de bus zijn ook andere professionals van onder andere de GGZ en gemeente meegegaan. Dit werkte zo goed dat we zijn gaan nadenken over hoe we dit op deze manier kunnen blijven doen. De conclusie is dat de LEVBest bus blijft!

Wanneer de wijk in?

We gaan in de maanden van maart tot en met september twee keer in de maand de wijk in om ondersteuning dichter bij de mensen te brengen. Dit gebeurt dan op de 1e woensdag en 3e donderdag van de maand. U vindt onze bus in de wijk met koffie en thee. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie het gesprek met ons aan gaan.

De komende tijd vind u ons op woensdag 2 september 2020 in de leemkuilen en op donderdag 17 september 2020 in de leeuwerik. Waar we precies staan, maken we op een later tijdstip bekend zodat u weet waar u ons kan vinden.

Ondersteuning

Wij ondersteunen bij diverse vragen. Enkele voorbeelden zijn het zoeken en vinden van een (bel)maatje, klussen in en om het huis en mantelzorg ondersteuning. Wij kunnen echter ook meedenken als u het even niet meer weet. Heeft u vragen of opmerkingen? Maakt u zich zorgen? Of wilt u iets voor iemand betekenen? Neem dan contact met ons op of spreek ons aan wanneer we bij u in de wijk zijn.

Hoe en waar u de LEVBest bus in de winterperiode kunt vinden, is nog onduidelijk. Wanneer hier meer duidelijk over is, laten we dat uiteraard zo snel mogelijk laten weten. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons via het telefoonnummer 0499 770 110 of via het e-mailadres infopuntbest@levgroep.nl. Kijk voor meer informatie op www.levbest.nl.

Sluit het menu