Vrijwilligerswerk

In Best werken inwoners samen aan een prettige gemeente. Vrijwilligers zijn daarbij goud waard. Met hun inzet dragen ze wezenlijk bij aan een goed leefklimaat voor iedereen. In onze gemeente is voor jong en oud leuk op allerlei fronten interessant vrijwilligerswerk te doen. Bestwijzer is daarvoor een mooi startpunt. U vindt er informatie over en vacatures voor vrijwilligerswerk, en over mogelijkheden voor ondersteuning van vrijwilligers. Daarnaast biedt Bestwijzer onderdak aan een aantal vrijwilligersorganisaties. Loopt u eens vrijblijvend binnen om kennis te maken met het veelzijdige vrijwilligerswerk in Best!

Voorbeelden van producten en diensten waarover u bij Bestwijzer informatie en advies kunt krijgen:
Vrijwilligersorganisaties, vacatures, maatjesprojecten, taalcoaches, maatschappelijke stages.

WeHelpen: elkaar helpen op een nieuwe manier

Een zieke moeder, een gebroken been, een eenzame buur; iets dat ons allemaal kan overkomen. Hoe fijn is het dan als u hulp kunt krijgen? Of misschien heeft u zich voorgenomen om vaker iemand te gaan helpen en weet u niet hoe? Om elkaar helpen in Best gemakkelijk te maken, ondersteunt de gemeente Best wehelpen.nl. Dit is een digitaal platform voor vraag en aanbod van hulp bij u in de buurt.

WeHelpen is gratis en voor iedereen
WeHelpen is er voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden. Met het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond, vervoer naar het ziekenhuis of met het maaien van het gras en veel meer. Op wehelpen.nl vindt u vast iemand die u wil helpen of kunt helpen. Ook kunt u op wehelpen.nl overzichtelijk hulp organiseren en plannen met een groep mensen.

Hier vindt u de vraag en het aanbod in Best. Om gebruik te kunnen maken van Wehelpen, moet u eerst een account aanmaken.