Fotowedstrijd voor ouders

Geplaatst op woensdag 28 augustus 2013


Van 7 tot en met 13 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. Het thema is dit jaar ‘Word Spelenderwijs’. Eén van de activiteiten in Best is een fotowedstrijd georganiseerd door Beste Betsy, het centrum voor jeugd en gezin.

Hoe kun je meedoen?
Stuur de leukste, liefste, grappigste foto van je spelende kind foto van je spelende kind uiterlijk 22 september via email naar LPH@gembest.nl of via WhatsApp naar 06 52 87 01 31. Vermeld hierbij je naam, de naam van het kind en je e-mailadres (vooral niet vergeten als je de foto via WhatsApp stuurt!). Een jury - bestaande uit wethouder Reijnders, de coördinator van Beste Betsy en een verpleegkundige van het consultatiebureau - kiezen de zeven leukste foto’s uit. Je krijgt rond 2 oktober bericht of je gewonnen hebt. Alle winnaars worden uitgenodigd voor een prijsuitreiking door de wethouder.

Wat kun je winnen?
Voor de zeven leukste foto’s zijn er vijf prijzenpakketten van Avent (in ieder pakket zit een eetset, tuimelbeker en badthermometer) en twee bonnen ter waarde van 25 euro om te besteden aan speelgoed. Alle winnende foto’s worden op www.bestebetsy.nl geplaatst. Bovendien wordt de allerleukste foto gepubliceerd in Groeiend Best. Door mee te doen aan de wedstrijd ga je akkoord met publicatie van de foto.