Kom ook naar het Alzheimer Café

Geplaatst op donderdag 15 november 2018


Woensdag 28 november is er weer een Alzheimer Café B.O.S.(Best, Oirschot, Son en Breugel). Het thema van de avond is 'Wie ondersteunt mij in de thuissituatie?' De avond start om 19.30 uur.

Zorgtrajectbegeleider

De zorgtrajectbegeleider is er voor mensen met de diagnose dementie en hun naasten. Ze coördineert alle zorg rond mensen met dementie en is een vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon gedurende het hele ziekteproces. De zorgtrajectbegeleider komt bij de mensen thuis. Ze werkt samen met andere betrokken hulpverleners zoals de huisarts, praktijkondersteuner en de geriater. Op deze avond is Lenie Brummans te gast. Ze is in het dagelijkse leven zorgtrajectbegeleider in de regio.

Kom ook!

Het Alzheimer Café B.O.S.,  vindt u in zalencentrum `t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot. Vanaf 19.30 uur bent u welkom. De toegang is gratis en bij binnenkomst trakteren we u op een kopje koffie of thee. In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van het Alzheimer Café B.O.S. te bekijken en (gratis) te lenen. Ook liggen er folders en brochures over dementie.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? U kunt terecht bij Jan Verbeek op telefoonnummer  06-41546859. Wilt u meer weten over de Alzheimer Cafés in de regio? Bezoek  de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.