Open dag Bestwijzer

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018


Dit jaar vieren we ons 10 jarig bestaan. Dat vieren ze groots én samen met u. Op zondag 27 mei openen we onze deuren van 11.00 – 15.00 uur. Maak kennis met de organisaties van Bestwijzer of kom gewoon eens kijken wat Bestwijzer voor u kan betekenen.

Brunch

De open dag start feestelijk met een brunch. Wilt u mee brunchen? Meld u dan met dit formulier. U mag samen met uw gezin, buren of vrienden gezellig komen genieten van een heerlijke brunch. Het enige dat we van u vragen is om ons te laten weten dat u komt. Dan komen wij en u niet voor verrassingen te staan. De eerste brunch start om 11.00 uur.

Jeroens Clan

Tijdens de open dag is er vermaak voor jong en oud. De succesformatie Jeroens Clan uit Best verzorgt een optreden rond 12.30 en 13.30 uur. Voor de kinderen zijn er ook volop activiteiten waaronder een springkussen en een schminckbus. Een leuke verrassingsact maakt het randprogramma compleet. Tevens maakt u kans op een dinerbon van maar liefst ruim  €100,- en vele leuke andere prijzen. Kortom er is vermaak voor jong en oud!