Start Syrische vrouwengroep in Tejaterke

Geplaatst op maandag 9 april 2018


Dinsdag 10 april 2018 start een vrouwengroep van Syrische afkomst in het Tejaterke te Best. Deze groep zal iedere tweede dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomsten komen allerlei onderwerpen aan bos. Er zijn al thema’s bedacht zoals 'wie ben ik?’ en 'wat kan ik doen?'. De groep staat open voor andere onderwerpen. Het belangrijkste is dat de groep elkaar ondersteund, door te luisteren naar elkaars verhalen, maar vooral ook gezelligheid beleefd. Alles wat in de groep besproken wordt, blijft uiteraard binnen de groep.

Geen verplichtingen

De groep is open voor alle leeftijden, maar de eerste maanden is Arabisch de voertaal. Dit is vooral om het vertrouwen onderling op te bouwen en elkaar te leren kennen. Je bent vrij om zelf te bepalen wat je wil zeggen en/of je wilt komen. Er zitten geen verplichtingen aan vast.

Geringe kosten voor koffie en thee

Deelname aan de groep is geheel gratis, alleen zal er een kleine bijdrage gevraagd worden voor de koffie en/of thee. De groep komt niet bij elkaar in de schoolvakanties en op feestdagen.

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? neem dan contact op met Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant via telefoonnummer 06-19519321 of mail naar vivian@zelfhulpnetwerk.nl. Op donderdagmiddag is Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost- Brabant aanwezig in Bestwijzer tussen 13.00 en 16.00 uur. Je mag dan ook vrijblijvend binnen lopen.