Corona virus

Maandag 16 maart 2020

Corona virus

Bestwijzer blijft open voor klanten, maar wel met een aangepaste dienstverlening. Bijeenkomsten gaan niet door. U kunt wel binnenlopen met vragen. Als u op dat moment niet geholpen kunt worden, noteren wij uw gegevens en geven wij deze door aan de juiste organisatie of medewerker.

Verkoudheid, hoesten of koorts? Stel uw bezoek aan Bestwijzer dan uit.

In verband met het Coronavirus adviseert het RIVM mensen met verkoudheid, hoesten of koorts om sociale contacten te beperken. Heeft u klachten? Dan vragen we u uit zorg voor onze medewerkers en anderen om niet naar Bestwijzer te komen.

Vragen en informatie over Corona
Op de website van de gemeente is veel informatie te vinden.
Speciaal voor mensen die niet goed kunnen lezen en kinderen, is op de website van Steffie duidelijke informatie te vinden.
Voor alle vragen en actueel nieuws: ga naar de website van de Rijksoverheid. Of neem contact op met het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur).

Bestwijzer onderschrijft de adviezen van het RIVM, GGD en het ministerie van Volksgezondheid. Betracht een goede hygiëne om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Heeft u vragen? Volg de landelijke richtlijn en bel 0800-1351.

         

Sluit het menu