Best in Dialoog

Geplaatst op vrijdag 20 oktober 2017


Best in Dialoog is een burgerinitiatief om door middel van de dialoog mensen dichter bij elkaar te brengen. Iedereen in Best is van harte welkom en kan meedoen. Jong en oud, welke nationaliteit, welke culturele achtergrond of welke huidskleur dan ook: Je bent WELKOM.

Zo divers als de verschillende deelnemers zullen zijn, zo divers zullen ook de dialooggesprekken zijn. Net zo divers zijn ook de beweegredenen om in Best aan de Dag van de Dialoog deel te nemen.

Waarom meedoen? 

•Verwen jezelf en trakteer jezelf op een mooi gesprek met onbekenden. Op veel verschillende mooie plekken in Best staat een tafel klaar.
•Een onverwachte of onvergetelijke ontmoeting, een inspirerend verhaal, troost, een goed idee …  Dat alles kan het resultaat zijn van deelname aan Best in Dialoog.
•Praat je graag en durf je te luisteren? Houd je van goede gesprekken en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Meld je dan aan als Deelnemer.
•Geloof je dat ontmoetingen kunnen leiden naar magische momenten? Wil je anderen inspireren of ben je zelf toe aan inspiratie? Meld je dan aan als deelnemer.

Bekijk de flyer of ga naar de website van Best in Dialoog.