Samenwerking binnen Bestwijzer ook op sportief vlak

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2012


Afgelopen zondag deden twee teams van Bestwijzer mee aan de estafettemarathon (4 x ca. 10,5 km) in Eindhoven. In de twee teams waren verschillende partners van Bestwijzer vertegenwoordigd. Hiermee laat Bestwijzer zien dat de deelnemende organisaties op alle vlakken nauw samenwerken. En dat is de kracht van Bestwijzer.

In Bestwijzer werken circa 25 organisaties samen die actief zijn op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Alle inwoners van Best kunnen hier op één centraal punt terecht voor zowel eenvoudige als ingewikkelde vragen, alleen informatie of een doorverwijzing. Doordat alle organisaties nauw samenwerken, kunnen zij gemakkelijk doorverwijzen. Zo komt een vraag altijd op de juiste plek terecht en worden klanten snel verder geholpen.

Resultaat
Het 1e team van Bestwijzer behaalde met een tijd van 3:21:00 minuten een 14e plaats van 270 deelnemende estafetteteams. 
Het 2e team  nam met een eindtijd van  3:42:51 minuten een 83e plaats voor hun rekening.
Uiteindelijk resulteerde dit in een 2e en  een 16e plaats  in de categorie Vrouwenestafettemarathon (met minimaal één vrouwelijke loper).

Op de foto:
Staand van links naar rechts: Wichard de Benis (Gemeente Best ), Ruud Schoones (Pozob), Erica Spanjers (Zuidzorg) , Annemarie de Haan (DommelRegio), Joost van der Heijden (DommelRegio).
Knielend van links naar rechts: Hans Nijhof (Gemeente Best), Regine van Lieshout (DommelRegio), Marco Diederen (Welzijn Best Oirschot).