Woningaanbod van ’thuis voortaan op www.wooniezie.nl

Geplaatst op donderdag 7 april 2016


Vanaf 4 april vindt u de vrijkomende woningen van ’thuis op de website Wooniezie.nl. Dat is een gezamenlijke website waarop 10 corporaties die werkzaam zijn in het Stedelijk Gebied Eindhoven (gebied van Helmond tot Oirschot) hun vrijkomende woningen adverteren. De corporaties willen met deze gezamenlijke website bereiken dat de woningzoekenden meer zicht hebben op de mogelijkheden die er voor hen zijn.

Wat zijn de voordelen voor woningzoekenden van ’thuis?
• Zij vinden alle vrijkomende sociale huurwoningen in het Stedelijk Gebied Eindhoven op één website.
• Met hun inschrijving kunnen zij direct reageren op vrijkomende woningen van Compaen, Helpt Elkander, ’thuis, Trudo, WoCom, Wooninc en Woonpartners.
• Er zijn ook woningen die worden verloot of direct te huur aangeboden. Daarmee maken de woningzoekenden die nog niet lang staan ingeschreven ook een kans op een woning.

Woningzoekenden van ’thuis hebben persoonlijk bericht ontvangen
Woningzoekenden van ’thuis hoeven zich niet in te schrijven bij Wooniezie.nl. De inschrijving van ’thuis wordt meegenomen naar Wooniezie met behoud van inschrijftijd. Wél is het belangrijk dat woningzoekenden hun inschrijving activeren in Wooniezie.nl. Dit kan in de maanden april, mei en juni. Begin april ontvangen woningzoekenden van ’thuis per post informatie over het activeren in Wooniezie.nl. Wordt de inschrijving niet geactiveerd? Dan vervalt de inschrijving!

Meer informatie kunt u vinden op de website van 'thuis